Even Voorstellen

Welkom in mijn internetwereld. Ik vind het ontzettend gaaf dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Kyra da Costa, 24 jaar, woon samen met mijn 3 tijgers en 1 chihuahua en in het dagelijks leven werk ik meer dan fulltime bij het Las en Constructiebedrijf van mijn vader. Ik ben gek op mijn familie en vrienden, motorrijden, food en fitness. Een kind van gescheiden ouders samen met mijn broertje (18) en zusje (22) wat soms wat chaos veroorzaakt heeft in onze levens. Nu zitten we met z’n alle lekker in ons vel en staan we ontzettend positief in het leven.

Waarom ben ik deze website begonnen naast mijn fulltime baan?

Door verschillende dingen die ik laten we zeggen de afgelopen 20 jaar heb meegemaakt (pesterijen, scheiding van ouders, verkeerde vriendjes, eetproblemen, onzekerheid) wil ik graag mensen laten inzien dat iedereen persoonlijk kan groeien en negatieve dingen om kunnen zetten in positieve dingen. Op deze site lees je de bevindingen die ik doe of onderwerpen waar ik tegenaan loop en hoe ik daarmee om probeer te gaan in de hoop dat ik daarmee mensen inspireer en motiveer. Nog steeds leer ik wat bij en probeer ik te groeien als persoon.

Ben jij vroeger gepest of word je gepest? Ben je een kind van gescheiden ouders of ben je een ouder die wilt weten hoe een kind kan denken over een scheiding? Ben je onzeker of vind je het gewoon leuk om een blog te lezen over verschillende andere onderwerpen? Dan ben je op deze site op het juiste adres.

Ik hoop dat iedereen hier iets aan heeft en ik wil je heel veel leesplezier wensen!

Veel liefs, Kyra

Een reactie op “Even Voorstellen

 1. Hey girl!
  Je hebt er een volger bij!
  Yayyy! Welcome in the blogworld! Ik ben op zoek naar een gastblogger die samen met mij 1 keer per week een Quote switch wil doen op mijn blog voor mijn rubriek Tea Time With Miss B. Zou jij het leuk vinden dan hoor ik het graag! je kunt mij mailen naar: bellamyzblogzthingz@gmail.com en dan zal ik je uitleggen wat een Quote switch is. Over het vertalen naar Engels hoef je je geen zorgen te maken dat doe ik wel! And off course krijg je de mogelijkheid om jou blog in the spotlight te zetten op mijn blog zodat ook jij als geweldige blogger ontdekt kan worden.

  Let me know what you think girl!

  Hugz & Kisses,

  Miss B.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s