Van onzeker veulentje naar  showpony | 14 weeks out

Sjeetjemineetje wat ging afgelopen week snel. Heel de week werk ik van ongeveer half 6 in de ochtend tot half 5 in de avond dus de dagen vliegen sowieso voorbij. Maar door elke dag na het werk snel je eten naar binnen te proppen, hondje uit te laten om weer naar de sportschool gaan gaat het wel echt extreem snel.

Hoe ging deze week?

Deze week was echt super leuk en zwaar tegelijk. Eerst de zware dingen want dan zijn we gelijk van het geklaag af.

Vooral het plannen had ik best moeite mee. Naast het sporten en werken heb ik helaas ook een wasmand die steeds voller raakt, een vaatwasser die niet alles uit zichzelf leeghaalt en 4 dieren die het leuk vinden om een hoop rommel te maken (vooral Botje). Wat ik vooral merk is dat mijn lichaam aan het einde van de dag echt op is en in de ochtend nog steeds heel moe is. Gemiddeld slaap ik 5/6 uurtjes per nacht wat echt heel weinig is voor mijn gevoel. Sleep is recovery dus dit is een aandachtspuntje voor deze week.

En dat was het geklaag eigenlijk wel, of toch niet?

Oja, afgelopen vrijdag besloten collega’s bij een dönertent lunch te gaan halen wat echt zo lastig was want ik vind döner zooooo lekker. Natuurlijk heb ik heel braaf m’n bakje met sla, tonijn en quinoa opgegeten en alleen maar aan de döner geroken.

Wat ik zo leuk vond deze week is dat ik voor het eerst weer een goede eetlust heb doordat het eetschema is aangepast naar veel minder koolhydraten. Mijn darmen vinden dat ook super fijn en het buikie is wat minder opgezwollen. Wanneer ik wakker word heeft mijn lichaam gelijk zin in ontbijt en na de 2-3 uur begint mijn maag weer te rommelen wat het eten een stuk makkelijker maakt.

Deze week ook mijn poseerschoentjes binnen gehad en oh my god!!! Ze zijn zo shiny en mooi! Het word zeker veel oefenen om op deze killerheels te kunnen lopen aangezien ik tegenwoordig alleen maar platte schoenen draag omdat de mensen in mijn omgeving vrij klein zijn (sorry lieverds).

De hele week bestond vooral uit het behalen van mijn doel. Mijn coach had me opgedragen dat ik 1.5kg moest afvallen deze week om op schema te blijven en dit heb ik gelukkig gehaald. Tot en met 23 september mag ik 1 cheatday per week en deze week was dat afgelopen zaterdag. Zaterdag lekker met my little sister, haar kleine snotaap en schoonzusje naar de kermis geweest. Ik heb ontzettend genoten maar helaas was dat van korte duur omdat ik onwijs ziek werd van het vettige eten wat ik op had die dag. Wat nog dramatischer was, was de weegschaal op zondagochtend. Heel de week kneiterhard cardio gedaan en nu was er opeens die 1.5kg weer bij. Ik moest stiekem wel een traantje wegpinken en vond mezelf zo ontzettend dom maar ik herpakte mezelf en reed na het boodschappen doen gelijk naar de sportschool om lekker m’n schouders & billen te trainen en daarna nog cardio erbij te pakken.

Vanochtend stond ik week op de weegschaal en het gewicht was een stuk minder dus ik was weer helemaal happydepeppy. Waarschijnlijk wat vocht vastgehouden door al die zoute dingen etc. dus ik heb geen stress meer.

Er is weer een nieuwe week aangebroken en we gaan weer keihard knallen! Aanstaande zondag ook mijn eerste poseerles op de planning staan en daar heb ik echt zoveel zin in en dat ga ik lekker volgende week online knallen…. So keep following!

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s