Van onzeker veulentje naar showpony | 13 weeks out

Hoppaaa weer een week voorbij! Wat vliegen de dagen om zeg. Ik merk dat ik moeite begin te krijgen met mijn eetschema, nouja moeite? Nu al word ik in de nacht wakker van de honger en vraag ik me af hoe dat wel niet gaat als ik een paar weken verder ben en de calorieën verder naar beneden gaan. Het is echt geen crashdieet wat ik heb want ik mag nog best veel eten. Maar als je eerst kneiterhard aan het bulken ben en je wordt gelijk bijna 1000 kcal naar beneden gezet voel je dat wel aan je lichaam, althans ik nu wel terwijl ik nog boven de 2000kcal per dag zit.

Wat ook zo irritant was (sorry friends) is dat vrienden me taggen op facebook bij eetfilmpjes en foto’s. En dat ook nog eens in het begin van de week terwijl zaterdag pas mijn cheatday is. Heel de week hou ik me dan ook bezig met wat ik op zaterdag allemaal in mijn mond ga proppen.

De trainingen gingen ook echt super goed deze week. Lekker geknald met zowel krachttraining als de cardio die ik moet doen. Ik begin eindelijk een beetje te wennen aan die 5 dagen cardio die ik moet doen en dat 45 min per dag. Van Harry de Jonge moest ik meer werken aan mijn schouders dus deze heb ik 3x meegepakt deze week.

Bij de bespreking in Veldhoven 2 weken terug werd er gezegd dat mijn “vetjes” bij de heupen en buik minder moesten en daar zie ik ook eindelijk progressie in.

En dan natuurlijk een belangrijke dag, CHEATDAY!! Vorige week ben ik mezelf een beetje tegengekomen en had ik me echt letterlijk ziek gegeten aan ongezond voer dus ik had besloten om het iets rustiger aan te doen. In de ochtend gewoon netjes voor de training mijn bakje met havermout en whey opgegeten en na de training heb ik mezelf getrakteerd op een witte Snickers.

In de middag ging ik lunchen bij Lente in Roosendaal met mijn lieve vriendinnetje (echt een tip als je houd van gezond en biologisch eten). Door onze drukke leventjes spreken we elkaar veeeeels te weinig dus het was echt tijd om eventjes bij te kletsen en dat hebben we zeker gedaan. Ook daar heb ik het heel netjes gehouden met een lekker roereitje en boterhammetjes met zalm (roomboter heb ik aan haar gegeven). S ’avonds ging ik bowlen en van te voren hebben we een lekker pannetje met gekookte mosselen op en stokbrood met kruidenboter erin want ik had zoveel zin in dat stokbrood en met als afsluiter een lekker toffeetoetje.

Helaas ging het bowlen wat minder want ik werd echt zo hard ingemaakt maar het Ben & Jerry’s ijsje die ik kreeg na afloop maakte alles weer goed gelukkig!

En toen was het alweer zondag wat betekende dat ik mijn eerste poseerles had wat georganiseerd werd door IFBB Nederland (de bond). Wat was dat genieten zeg! Zoveel geleerd en gedaan met allemaal leuke meiden. Wat ik vorige week al voorspelde over die hakken… damn wat moet ik veel oefenen. Ik liep eerst altijd op hakken maar als je dat al eventjes niet meer doet dan moet je er echt wel weer aan wennen. En die handen/armen… waarom heb je die in godsnaam? Oke, 1 arm wil ik wel hebben want die moet je in je zij houden. Maar die andere… mag ik hem er gewoon afhakken?? Als je moet poseren moet je maar kijken waar je dat stomme ding charmant laat in de lucht. Al met al was het echt super leerzaam en ontzettend leuk om te doen. Die les gaf me ook weer nieuwe positieve energie dat ik lekker verder ga knallen richting de S.A.P. cup en keihard verder ga trainen. Na de poseerles heb ik mijn schouders en billen getraind en was het tijd voor wat “auntietime” met de kleine Benjamin van de familie. Lekker kroelen en knuffelen met de kleine man totdat ik naar huis ging om weer te mealpreppen waarna ik daarna heerlijk op de bank Netflix kon gaan kijken.

Dit was het dan weer. Deze week weer een nieuwe week om keihard te trainen en te genieten van dit hele proces. Ook al lijkt het misschien dat ik wat klaag, ik geniet echt van elke dag dat ik dichterbij de wedstrijd kom.

Je ziet je lichaam echt in positieve zin veranderen en andere mensen merken en zeggen het ook. Daarbij ben ik echt gezegend met de mensen die dichtbij me staan. Ze steunen me volledig en wanneer ik eventjes weer wat onzeker ben over de haalbaarheid weten ze me weer gerust te stellen.

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

2 reacties op ‘Van onzeker veulentje naar showpony | 13 weeks out

  1. Ik ben voor mn oom aan het googelen op trends in biologisch eten en websites die hierover schrijven. Ik heb natuurlijk even gekeken op de website van lunch café Lente, maar woon helaas niet in de buurt van Roosendaal haha.

    Ik wilde bij deze eigenlijk even zeggen dat je een superleuke blog hebt!

    Groetjes,

    Dalicia

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s