Van onzeker veulentje naar  showpony | 12 weeks out

Wat een week, wat een week mensen. Ik ben zo verschrikkelijk blij dat deze weer voorbij is. De week moest beginnen met een hoop volle moed maar maandag zonk deze meteen in mijn schoenen.

Door een vervelend telefoontje in de nacht van zondag op maandag werden al mijn zintuigen weer op scherp gezet in negatieve zin. Mijn gedachtes dwaalde helaas weer af naar het verleden wat je kan lezen in deze post (VIEW POST) en al mijn emoties (angst/woede/verdriet) kwamen weer om de hoek kijken. Het mooie van dit alles is, is dat mijn mindset zo is veranderd dat ik van elk negatief ding iets positiefs kan maken. Bij deze gebeurtenis zat er dus ook een positieve kant aan en daar zou ik de bloedzuiger die me weer het stuipen op het lijf heeft gejaagd graag voor willen bedanken! Ik heb echt keihard getraind door deze gebeurtenis.

Doordat ik een beetje in de knoop zat en het gevoel had om weg te moeten rennen voor deze gebeurtenis heb ik me heerlijk uitgeleefd in de sportschool. Het gaf me weer de bevestiging dat sporten echt de juiste uitlaatklep is voor me dus de trainingen gingen deze week ontzettend goed. Normaliter heb ik een hekel aan cardio en al helemaal aan hardlopen maar maandag heb ik echt verschrikkelijk hard en lang gerend op de loopband om alle negatieve energie kwijt te kunnen raken en het voelde heerlijk. Ik merk door te kijken in de spiegel dat mijn lichaam zich langzaam aan het vormen is naar wat het uiteindelijk moet gaan worden dus dat is echt super gaaf.

Donderdag een heerlijke dag gehad met mijn zusje in Rotterdam. Ze moest haar bruidsjurk passen want over 3 weken trouwt ze en WAUW… ze is echt een prinsesje in die jurk. Ik heb zo ontzettend veel zin in die dag! We hadden de auto in de Markthallen gezet en believe me, ga daar NOOOOOIT naartoe als je in je wedstrijdprep zit want manmanman wat een verleidingen daar. Gelukkig voor mij heb ik een zusje die wel klein is maar zo pittig als een hele grote pitbull haha dus ik heb de donuts etc. laten staan omdat ze me streng toe heeft gesproken.

Qua rust was het ook een lastige week. Elke dag heb ik me zowat bijna verslapen en kwam ik of net op tijd of net te laat op mijn werk terwijl mijn wekker loeihard staat maar ik hem gewoon niet heb gehoord. S’ nachts word ik zo vaak wakker omdat ik naar de toilet moet, dorst heb, honger heb of omdat ik gewoon wakker word omdat ik bang ben dat ik me verslaap waardoor ik helemaal op was vrijdag. Zaterdag heb ik mijn een na laatste cheatday gehad dus ik heb het er lekker van genomen. Eerst lekkere broodjes gehaald bij de bakker en s ’avonds bij de bioscoop een heerlijke bak popcorn gegeten met als afsluiter Ben & Jerry’s en kipnuggets. De volgende ochtend woog ik wel wat zwaarder dan normaal maar gek genoeg had ik daar totaal geen problemen mee. Ik merk daardoor wel dat mijn mindset super positief blijft in dit proces maar dat komt ook echt door de lieve mensen die ik om me heen heb die me echt steunen, tips geven en waar ik alles bij kwijt kan.

Voor aankomende week heb ik ook een strakke planning voor mezelf gemaakt qua activiteiten na het werk zodat ik elke dag op tijd naar bed kan gaan. Ook ga ik luisteren naar de coach en heb ik maar 5 dagen krachttraining + cardio ingepland zodat ik 2 dagen rust kan houden. Eens kijken hoe mijn lichaam daarop gaat reageren. Gisteren ook een heerlijke rustdag gehad en dat beviel me goed dus we zijn lekker naar het bos geweest met z’n allen om daarna een lekker kopje koffie te drinken.

We gaan er weer een lekkere week tegenaan met zaterdag een meting bij Muscletotaalgym en ook gelijk mijn allerlaatste cheatday.

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s