Van onzeker veulentje naar  showpony | 11 weeks out

En we zijn weer een week verder! Het is allemaal zo snel gegaan dat ik even goed na moet denken wat ik allemaal heb gedaan. Deze week had ik een drukke week op het werk omdat mijn collega een lekker weekje vakantie had. Gelukkig gaan de dagen dan snel waardoor ik na het werk mijn avondplanning kon gaan doen. Althans dat was de bedoeling.

Maandag een heerlijke legday gehad meteen na het werk waardoor ik lekker bijtijds naar bed kon. Om 9 uur lag ik al op 1 oor waardoor ik de volgende dag zonder moeite om 04:15 op kon staan om te gaan werken. De bedoeling was dat ik dinsdag mijn schouders en triceps zou gaan trainen maar mijn zusje vroeg of ik wilde helpen met de hond van mijn moeder te wassen wat uitliep op een gigantisch groot drama.

De hond van ons moeke (een grote Bovier) heeft uitslag op zijn huid dus we moesten dat beestje wassen met speciale shampoo. Mijn zusje kwam op het geweldige idee (kuch) om die hond op te halen met de auto van haar schoonouders i.v.m. de grote kofferbak en de hond daar ook te wassen. We waren rustig naar mijn moeders huis gereden om die hond in de kofferbak te laden maar die sprong na 10 meter rijden al op de achterbank. Alsof dat niet irritant genoeg was besloot dat beest ook nog eens om op de achterbank een dikke drol los te laten. Door het gegil/gelach/kokhalsgeluiden die we maakte reden we ook nog eens bijna tegen een paal omhoog maar kwamen toch nog heelhuids op de plek van bestemming aan. Doordat het toch een klein eindje rijden was had die hond alle poep in de bank getrapt met z’n poten waardoor we maar een professioneel autoreinigingsbedrijf hebben gebeld die de auto kwam ophalen.

Omdat we dus een tijdje bezig waren om stukjes drol uit de auto te pulken en die hond ook nog eens te wassen werd het te laat om nog naar de sportschool te gaan. Dus dinsdag werd dus een rustdag. Woensdag ook een rustdag gehouden en heerlijk naar het bos geweest.

De rest van de week heb ik me netjes aan het schema gehouden want zaterdag had ik een spannende meting en ook de laatste cheatday!

Ik was zo verschrikkelijk zenuwachtig voor de meting toen ik naar Veldhoven reed al zag ik wel in de spiegel dat het vetpercentage wel gedaald moest zijn. Er werd een korte uitleg gegeven van wat er allemaal gaat veranderen na de meting. Zo mag ik bijvoorbeeld geen brood, kaas, varkensvlees, kwark meer maar hier zal ik vrij weinig moeite mee hebben denk ik. Nadat dat allemaal duidelijk was, was het tijd voor de meting. In gewicht was ik niet veel afgevallen en mijn vetpercentage was 2% gezakt dus ik was echt super blij en werd daardoor nog meer gemotiveerd.

Weer terug in Roosendaal was het tijd voor de cheatday. Heerlijk geluncht bij de Berk in Bergen op Zoom. Dit is echt een aanrader! Je kan er heerlijk lunchen, loungen en dineren in een bosrijke omgeving. ’s Avonds lekker uit eten geweest met mijn zusje bij Restaurant de Sinjoor waar ons “kleine” broertje werkt en daarna nog naar de stad geweest om dansjes te doen met my best friend/trainer.

Wat ik wel merk is dat dat stappen heel zwaar valt bij me en ik daar weinig energie voor heb. Het was echt super gezellig maar ik denk dat het volgende stapavondje zal moeten wachten tot na de wedstrijd omdat ik de volgende dag helemaal gebroken was.

We gaan weer een leuke week tegemoet! Nieuw eetschema, nieuw trainingsschema dus ik ben benieuwd hoe dat eruit zal zien. De laatste week voor mijn vakantie en de laatste week dat ik wat rustiger aan kan doen want dan begint de vakantie waarbij ik de sleutel zal krijgen van m’n nieuwe stulpje.

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s