Van onzeker veulentje naar  showpony | 8 weeks out

Sorryyyyy.. en zo zijn we opeens een paar weken verder!

Allereerst, ik had 2 weekjes vakantie om te kunnen klussen in mijn nieuwe stulpje waarvan ik gelijk de sleutel kreeg maar helaas zat er veel tegen. De stukadoor kwam niet opdagen dus lastminute moest ik een andere regelen, ik werd ontzettend moe door de trainingen, klussen en weinig eten. Ook had ik geen internet en geen laptop (zat in de verhuisdoos) waardoor ik niet kon bloggen. Maar gelukkig waren er ook een heleboel leuke dingen.

Natuurlijk om te beginnen met de eerste dag van de vakantie waarbij we het vrijgezellenfeestje hadden van mijn kleine zusje. Heerlijk gek gedaan en veel gelachen in Amsterdam. Maandag bij de notaris om te tekenen voor het nieuwe huis en direct daarheen gereden om het aan de familie te laten zien natuurlijk. De volgende dag heerlijk geklust met mijn lieve mama die een ster is in behangen (waarschijnlijk omdat ze ons er altijd achter wilde hebben).

En dan woensdag…. Klussen en toen eindelijk samen met mijn zusje naar Claudia van Yourock om mijn bikini samen te gaan stellen en wat was dit geweldig zeg! De bikini word zo ontzettend mooi maar dat gaan jullie natuurlijk pas later zien. Wat nog zo geweldig was, was dat mijn zusje 2 dagen later ging trouwen met de man van haar dromen. Dit was echt een onvergetelijke dag die veel te snel voorbij ging. De volgende dag had ik mijn meting bij Muscletotaalgym en mijn vetpercentage was in 2 weken tijd 2% gedaald. Mijn coach vertelde dat ik goed bezig was en mijn eetschema werd niet echt veel aangepast behalve dat ik geen beleg meer mag eten wat best jammer is.

Toen was de 2e week van mijn vakantie aangebroken en door het klussen begon ik van alles te voelen waar ik absoluut geen zin in had. Ik had honger, was kort in de kar, verschrikkelijk ongeduldig, moe en werd ook nog eens verkouden. Mijn knie laat me echt flink in de steek waardoor ik nu bij de fysiotherapeut loop en kan ik helaas niet meer zo zwaar mijn benen trainen. De zin om te trainen was ook door dit alles afgenomen maar ik heb gelukkig wel braaf alles gegeven in de sportschool en voelde me daarna goed dat ik het toch gedaan had. Ze zeggen dat het er wel een beetje bij hoort maar ik dacht, dit gaat mij niet gebeuren. Toch ben ik in de vakantie best op tijd naar bed gegaan om toch veel rust te pakken en dit is goed gelukt waardoor ik goed aan het herstellen ben.

Afgelopen zaterdag had mijn coach een poseerles georganiseerd voor alle S.A.P Cup deelnemers wat ontzettend leerzaam en leuk was. We hebben de quarterturns en de i-walk geoefend en ik weet wat mijn verbeterpunten zijn waar ik de komende 8 weken nog aan kan gaan werken.

Met dank aan familie en vrienden ben ik in deze 2 weken volledig over verhuist in mijn nieuwe paleisje samen met mijn dierenvriendjes die het huis als 1 groot speelparadijs zien. In deze 2 weken heb ik een groot hoofdstuk af kunnen sluiten met veel negatieve dingen om nu een prachtig hoofdstuk te kunnen gaan openen en schrijven in mijn leven.

In de afgelopen 2 weken zijn er veel dingen veranderd m.b.t. relaties/mindset/wilskracht en motivatie, oftewel een mooi nieuw begin waarvan ik hoop dat er geen einde aan zit.

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s