Van onzeker veulentje naar showpony |4 weeks out

4 weeks out zoals ze dat zeggen. Nog 4 weken om mezelf klaar te stomen voor dat grote podium. Een leuke week met een volledig nieuw eetschema.

Deze week ben ik dus overgegaan naar een nieuw eetschema die bestaat uit 5 dagen waarbij de koolhydraatinname laag is en 2 dagen waarbij de koolhydraat inname hoog is. En het mooiste van alles was…. ik mocht een smokkelmaaltijd! Na het zien van de mail dat ik een smokkelmaaltijd mocht liet ik dit mijn moeder weten en zei ze gelijk dat ze m’n lievelingseten ging klaarmaken, namelijk andijviestamp met speklappen.

Ik moet bekennen dat het schema best heftig is. Op de “lage” dagen ruik ik overal eten, droom ik van eten en denk ik vooral alleen maar aan eten, dit is trouwens ook op de “hoge” dagen . Heel de dag heb ik honger, word ik steeds futlozer, eet ik een pakje suikervrije kauwgom per dag door de kauwneigingen continue, heb ik het altijd koud en neemt de zin om te trainen soms af. Op de “hoge” dagen heb ik meer energie dan normaal dus train ik de spiergroep die ik het zwaarste vind en dat zijn mijn benen. Het is een heel apart gevoel dat je lichaam heel snel went aan een schema waarbij er weinig koolhydraten genuttigd worden want op de hoge dag had mijn lichaam echt een hekel aan me. Mijn buik zwol gigantisch op en kreeg krampen waardoor mijn humeur echt niet te genieten was. Op die dag moest ik ook echt oppassen want ik werd ontzettend kattig tegen iedereen en haalde iedereen onderuit die voor mijn voeten liep.

Zaterdag was het dan eindelijk tijd om mijn bikini op te gaan halen in Veldhoven. OMG! Ik ben zo verliefd!!! De kleur houd ik natuurlijk nog lekker geheim, maar de mensen die me een beetje kennen kunnen de kleur gelijk raden. Deze voorbereidingen maken je soms ontzettend onzeker maar toen ik de bikini aantrok zag ik al veel lijnen in mijn lichaam staan wat me zoveel motivatie geeft. Door de bikini word ik weer zelfverzekerd en sta ik het liefst heel de dag mijn I-walk te oefenen. Maar dat gaat natuurlijk niet want er moet gewoon doorgetraind worden.

Zondag had ik weer een “hoge” dag en was het tijd voor mijn smokkelmaaltijd. Deze dag was het weer tijd om de benen goed te slopen en dat heb ik gedaan. Na het trainen moest ik ook nog boodschappen doen maar helaas had ik de helft maar gehaald omdat ik echt stond te shaken op mijn benen en licht werd in m’n koppie. Ik merk dat ik dan een beetje in paniek ga raken dus ik ben snel naar mijn moeder gereden. Deze dag was ik weer best chagrijnig en werd nadat ik naar mijn moeder had gesnauwd even terug op mijn plek gezet door ons stamhoofd. Conclusie… mama zei dat ze blij was als deze prep over is haha. Na een hoop gemopper en gemompel ben ik maar een dutje gaan doen op de bank totdat ik van de honger weer wakker werd en me realiseerde dat het tijd was voor mijn smokkelmaaltijd.

Ik heb zo ontzettend genoten van de andijviestamp met spek dat ik vergeten was dat mijn lichaam hier niet meer aan gewend is. Het begon met flinke buikkrampen waarna het eindigde op een nachtje in de badkamer. Alles kwam eruit en ik voelde me zo misselijk en ziek dus het genieten was helaas van korte duur.

De aankomende week moet ik hetzelfde schema aanhouden en mag ik nog 1 smokkelmaaltijd. Ik denk wel dat ik het deze keer houd bij gewoon een wit cadetje met een plak kaas want daar verlang ik ook al heel lang naar. Een nieuwe week is aangebroken waarbij het allemaal wel heel spannend gaat worden.

Het komt zo dichtbij allemaal. Ik moet mijn sieraden, haar en make up nog regelen en voor de rest is alles zo goed als geregeld…. Op mijn lichaam na dan, maar daar zie ik gelukkig ook veel progressie in dus dat moet ook goed komen.

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s