Van onzeker veulentje naar showpony |2 weeks out

Shit gets real now!! De helse weken zijn echt begonnen. Na mijn tegenvallende meting ben ik op een Keto-dieët gezet wat betekende dat ik deze week bijna geen koolhydraten mocht eten. Ik zat ongeveer op 1200/1300Kcal maar werd deze week op 800Kcal gezet en dat heb ik gevoeld zeg.

Maandag had ik lekker een dag vrij omdat eindelijk mijn nieuwe eettafel en stoelen binnenkwamen. Normaal vind ik het altijd heel vervelend wanneer ze zeggen dat ze tussen 10:00 en 16:00 kunnen komen maar vandaag niet want heb lekker wat dutjes kunnen doen op de bank. In de middag belde ze al dat ze na half 5 pas zouden komen dus kon ik tussendoor ook nog even lekker trainen. Ik had heel de dag enorme honger door het nieuwe dieet, dus ik had besloten om lekker vroeg mijn bedje op te zoeken. Ik lag er om 8 uur al op maar lag nog tot een uur of 11 naar het plafond te staren door mijn hongerige buik.

De volgende dag ging de wekker al om 03:30 omdat ik 45 minuten op de hometrainer moest staan (en gebruiken natuurlijk) voor de ochtendcardio op lege maag. Dit viel me zo zwaar dat ik na het eten van mijn ontbijt al weer honger had en zo was het ook de rest van de dag. Heel de dag hongerig en moe zijn was ook nog eens niet goed voor mijn humeur en merkte aan mezelf dat dat ene kleine blaadje wat ik nog voor mijn mond had ook was weggeblazen door de wind. Wat voor irritatie er ook maar in me opkwam gooide ik er gelijk uit en had echt moeite dat sommige mensen in m’n buurt kwamen of ademde die ik sowieso al niet kan luchten of zien. M’n wenkbrauw heeft zoveel overuren gedraaid deze week dat ik na de wedstrijd denk ik gelijk klaar ben om een botoxspuitje te gaan halen want van fronzen krijg je rimpels. Ook heb ik gemerkt dat ik op sommige momenten juist een beetje in mezelf gekeerd ben op het werk omdat ik gewoon geen zin heb om me ergens druk om te hoeven maken of mee te doen in een discussie wat de mannen af en toe hebben in de kantine, plus ik geniet van het beetje eten wat ik op dat moment mag.

Na het werk gewoon weer mijn krachttraining en weer 45 minuten cardio. Door die lage calorieën merkte ik ook deze week dat mijn kracht heel snel afnam en ik echt de laatste rep eruit moest persen. Heel de week ging het best goed behalve met benen trainen. Toen werd ik zo duizelig en misselijk dat ik spugend ben geëindigd op de toilet. Gelukkig was dat ook de laatste legday voor de wedstrijd. Ik kreeg dinsdag de tip om voor het slapen lekker wat water te drinken zodat je maag wat gevuld is dus dit heb ik geprobeerd. In slaap vallen was zo gebeurd maar natuurlijk werd ik in de nacht weer wakker voor vele toiletbezoeken dus dit was ook geen succes dus ik werd moeier en moeier.

Behalve al deze negatieve dingen waren er ook veel leuke dingen! Donderdag gingen eindelijk m’n hairextensions erin. Ook zijn de sieraden binnengekomen voor de wedstrijd en hebben mijn zusje en ik de make-up geoefend voor de grote dag. Ze had mijn make-up gedaan en toen ik alles aanhad met sieraden etc werd ik zo blij van wat ik in de spiegel zag! Dit gaf echt weer wat extra motivatie voor de komende 2 weken en word het plaatje langzaam compleet.

Zaterdag had ik weer een meting bij de coach en deze keer ging het echt goed dus het dieet helpt ook goed. Toch moet ik dit dieet nog een week volhouden. De coaches toverde echt een big smile op mijn gezicht toen ze zeiden dat het er allemaal goed uitzag. Dit proces is echt een rollercoaster voor je emoties want je wordt ontzettend onzeker omdat er geen goede richtlijnen zijn waar je aan moet voldoen want de jury beslist op wat zij op dat moment vinden en zoeken. Wat me ook aan het denken heeft gezet is wat een teamgenootje zei, ze zei dat het heel knap is dat we samen kunnen zeggen dat er weer een paar kilootjes aan mogen komen en onszelf niet te dik vinden of wat dan ook.

Al met al was het een hele zware maar toch wel een leuke week. Je lichaam is een apart iets wat je echt leert kennen in dit proces. Ze zeggen ook de laatste loodjes wegen het zwaarst dus daar geloven we maar in. Nog 1 week werken voordat ik een weekje vakantie heb.  En nog maar 2 weken voordat ik eindelijk kan gaan bunkeren bij de grote gele sexy M en bakken vol kipnuggets kan gaat eten!!

 

Tot volgende week,

Veel liefs,

Kyra

Een reactie op “Van onzeker veulentje naar showpony |2 weeks out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s