Long time no see

We zijn weer terug van weggeweest, najah… ik ben weer terug van weggeweest. Afgelopen november heb ik mijn laatste blog geschreven en in die tussentijd is er veel veranderd waardoor het even stil is komen te liggen. Geen geldig excuus I know.

Even heb ik getwijfeld om de blog gewoon stop te zetten omdat ik best veel vrij gaf van mijn privéleven. Ondanks dat ik geen verhalen meer plaatste stuurde jullie wel mailtjes met hoe ik met bepaalde dingen omga en wat ik in een bepaalde situatie zou doen. Dit vind ik echt ontzettend tof en heb natuurlijk ook met alle liefde en plezier gereageerd. Door jullie lieve mailtjes met vragen waarom er niks meer online kwam heb ik toch besloten om door te gaan. Ik merk dat ik zelf ook kracht uitput om iedereen te helpen, adviseren en er zelf veel van te leren dat we er weer met volle moed tegenaan gaan.

Maar waarom hoorde jullie niks meer van me??

Ik was even inspiratieloos en het was lekker druk op het werk met als kers op de taart dat aan het einde van het jaar een collega besloot ontslag te nemen waardoor ik een cursus autocad moest volgen en een functie erbij kreeg. Allemaal supertoffe veranderingen natuurlijk maar daardoor minder tijd voor andere dingen zoals bloggen/huishouden/vriendlief en al het andere sociale geneuzel.

Doordat ik nu mijn werkplek weer goed ingericht heb, het privé ook weer wat rustiger is kan ik weer tijd vrijmaken door jullie te vermaken met leuke onderwerpen waarvan ik hoop dat iedereen er wat aan heeft.

Zo komt er volgende week een artikel online over hetgeen waar elke vrouw last van heeft “hormonen” en plaats ik nog diverse artikelen over ervaringen in Bali m.b.t. het alleen reizen en natuurlijk nog veel meer.

Zijn er nog onderwerpen die jij wilt lezen. Laat het weten en stuur een mailtje welke je kan vinden bij het tabje contact.

Veel Liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s