Route Bali 3-weken

In 2018 ben ik voor het eerst alleen 3 weken vertrokken naar Bali om een rondreis te doen. 3 weken alleen en op mezelf aangewezen en ik zou het iedereen aanraden. Welke route ik heb genomen zie je hier:

Amsterdam-Taipei-Bali ongeveer 1 dag/nacht

Met China airways kon ik goedkope tickets krijgen waarbij je een tussenstop had op Taipei in Taiwan. Ik had daar een tussenstop van 2 uurtjes waardoor ik lekker snel in Bali was.

Denpasar – Canggu 3 dagen/2 nachten

Vanuit het vliegveld werd ik door een chauffeur die ik van tevoren geboekt had naar mijn hostel gebracht. De eerste 2 dagen heb ik lekker aan het strand gelegen om even uit te rusten en ben ik s ’avonds uiteten geweest met mensen van het hostel. Op de andere dagen heb ik bezienswaardigheden gezien welke je in deze blog kan lezen.

Canggu – Ubud 4 dagen/3 nachten

Door dezelfde chauffeur werd ik voor een prikkie naar Ubud gebracht en heb ik spijt dat ik maar 4 dagen in Ubud ben gebleven. In Ubud is ontzettend veel te doen en kan je jezelf makkelijk minimaal een week prima vermaken. In deze blog heb ik de 5 leukste bezienswaardigheden gezet.

Ubud – Nusa Penida 3 dagen/2 nachten

Met een andere chauffeur ben ik voor € 15,- weggebracht naar de haven van Sanur. De rit duurde zo’n 3 uur door het drukke verkeer. Van Sanur reis je makkelijk verder naar de Nusa eilanden wat je in deze blog kan lezen. Voor Nusa Penida had ik 3 dagen gepakt maar had ik ook iets langer kunnen blijven als mijn geld niet op was of als de pinautomaat het deed. Als het aan mij lag had ik er 4 à 5 dagen gebleven.

Nusa Penida – Nusa Cenigan 3 dagen/2 nachten

Op Cenigan had ik een super leuk huisje geboekt dus heb ik deze dagen besteed door rusten, schrijven, lezen en eten natuurlijk. Door de HSP die ik heb is het belangrijk dat ik op tijd mijn rust pak om alle indrukken te verwerken wat ik deze dagen heb gedaan. Op Nusa Cenigan zelf is niet zo veel te doen.

Nusa Cenigan – Canggu 3 dagen/ 2 nacht

Omdat ik echt fan ben van Canggu ben ik hier terug naartoe gegaan voordat ik weer naar Nederland vertrok. Niet alleen is dit een fijne plek maar ik wilde ook nog even kletsen met de lieve mensen die ik daar ontmoet heb. Deze dagen heb ik nog een aantal dingen gezien maar vooral genoten van het lekkere eten en het leuke strand.

Zoals je ziet heb ik nog ontzettend veel plekken die ik kon bezoeken tijdens de vakantie maar dit was niet mijn keuze omdat ik rustig wilde reizen. Ik hou niet van haasten en moet ook mijn rust pakken om alle indrukken te kunnen verwerken. Plus dat ik nog zo weinig gezien heb is alleen maar een goede rede om weer een keer terug te gaan toch??

Welke plekken moet ik de volgende keer met mijn dochtertje bezoeken?

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s