Productreview Epoch Baobab Bodybutter

Ik zit alweer over de helft van de zwangerschap en kleine uk groeit ontzettend goed! Altijd word er gezegd dat je je lichaam goed moet blijven verzorgen en hierbij sluit ik me volledig bij aan.

Zodra ik wist dat ik zwanger was maakte ik me gelijk zorgen om mijn lichaam. Ik heb altijd fanatiek gesport wat nu helaas niet meer kan dus ik maakte me zorgen om striemen, oftewel striae. Ik denk zelfs dat elke vrouw dit niet graag zou willen krijgen maar het feit is dat de kans op striemen onvermijdbaar is wanneer je je huid niet goed verzorgt.

Een oud klasgenootje van me verkoopt allerlei beauty-producten en ik zag een goede review voorbij komen over de Epoch bodybutter en was hier heel sceptisch over omdat ik van mening was dat er geen wondermiddelen bestaan. Toch gaf ik het een kans want niet geschoten is sowieso mis dus ik bestelde de crème.

Allereerst was ik echt zeeeeer tevreden over het bestelproces en de afhandeling daarvan. Ontzettend snel kreeg ik antwoord op mijn bestelling en werd het ontzettend snel verzonden. Helaas door mijn drukke schema en chaoshoofd duurde het door mezelf langer voordat ik het had opgehaald bij het postkantoor maaaar.. Nadeche van Hassel houd alles goed in de gaten en herinnerde mij er even aan dat het pakketje nog steeds bij het postkantoor lag.. dus bij deze dikke thumbsup voor de service!

Eenmaal het pakketje binnen werd ik gelijk nieuwsgierig en opende het meteen waarna ik overspoeld werd door de heerlijke geur van de crème.  Het is totaal geen penetrante geur net als sommige lotions etc maar een frisse geur met een zoete tint erin. Toen besloot ik om gelijk maar even te smeren want hé ik had die pot toch al in mijn handen en wat mij gelijk opviel is de makkelijke smeerbaarheid van de crème. De crème verdeel je makkelijk over je huid en het belangrijkste naar mijn mening is, het plakt niet!

Door de bikinifitness wedstrijd die ik heb gedaan heb ik dus nogal wat tijgerstrepen op mijn billen zitten. Ik noem ze tijgerstrepen want dat klinkt nou eenmaal stoerder dan striae. Een aantal weken heb ik zowel mijn billen, binnenkant bovenbenen en buik ingesmeerd en heb ik nog steeds geen striemen op mijn lichaam zitten en zijn zelfs mijn tijgerstrepen veranderd van kleur waardoor je ze veel minder ziet. Mijn buik is ontzettend snel gegroeid en vooralsnog geen striemen!

Ik smeer de crème 2x per dag op deze plekken en in het weekend 3x per dag. Je hoeft de crème ook niet dik op te smeren waardoor je lang met 1 pot doet.

Al met al ben ik nu ontzettend fan van dit product en ben benieuwd of ik fan blijf totdat ik bevallen ben van de kleine meid. Uiteraard komt er dus ook een blog na mijn zwangerschap over dit product maar hoe het er nu naar uitziet zal ik zeker positief blijven. Deze blog kan je verwachten rond eind april/begin maart aangezien ik 4 april ben uitgerekend.

Wel moet ik erbij zeggen dat elk lichaam anders is en anders reageert op producten. M.b.t. een zwangerschap heeft de ene vrouw veel striemen en de ander weer niet dus dit is ook heel verschillend. Dat de crème bij mij zijn werk doet kan bij een ander weer anders zijn.

Wil je het product bestellen dan kan dat via https://m.me/nadeche.vanhassel . Dan kom je bij haar messengerbox uit en kan je een berichtje sturen over de Epoch Boabab Bodybutter.

En nog iets leuks!! Deze week is de Epoch Boabab Bodybutter in de SALEEEE! Dus huphup klik op de link en stuur Nadeche een berichtje zodat ze je alle informatie kan geven en het product voor je kan laten bezorgen.

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s