Product review: Lumispa van Nuskin

We gaan weer een leuke productreview doen en deze keer is de Lumispa van Nuskin aan de beurt.

Toen ik een jaar of 13 was begon ik vreselijke last te krijgen van acne. Ik dacht dat dit te maken had met de puberteit maar helaas is mijn huid blijven puberen tot m’n 27e. Toen was ik het zo beu na veel dingen geprobeerd te hebben en ben ik naar een dermatoloog gegaan. Daar kreeg ik een zalf en binnen 3 weken was ik van mijn acne af totdat ik zwanger werd. Ik mocht dit wondermiddel niet gebruiken tijdens de zwangerschap en daarna ook niet meer omdat ik dus had besloten om borstvoeding te geven.

Mijn acne kwam terug en daar kwamen grote onderhuidse ontstekingen bij tijdens de zwangerschap en ik voelde me zo ontzettend lelijk en onzeker. Nu zag ik via instagram dat mijn oud klasgenoot Nadeche de Lumispa verkocht en hoorde er goede verhalen over. De Lumispa is een oplaadbaar, waterbestendig reinigingstoestel en neemt maar 2 minuten in beslag. Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om er 1 te bestellen met daarbij een cleanser voor de acnegevoelige huid. Ik gebruik de Lumispa nu bijna 4 maanden en ik ben FAN! Dit zijn mijn bevindingen over het product:

Schoon is alleen schoon met de Lumispa

Wanneer je denkt je gezicht goed schoon te hebben gemaakt met een doekje of gezichtsreiniger kom je toch bedrogen uit. Nadat je je gezicht reinigt en dan de Lumispa hebt gebruikt zie je gelijk dat er alsnog zoveel vuil van je gezicht af komt en weet je met de Lumispa zeker dat je gezicht goed schoon is. Doordat ik de Lumispa 2x per dag gebruik heb ik gemerkt dat mijn poriën kleiner worden, mijn huid gladder en zachter is geworden en dat de onderhuidse ontstekingen wegblijven. Heeeeel soms heb ik nog een pukkel maar dat komt omdat ik dan een dag niet gereinigd heb omdat ik dan te moe ben of geen zin heb door een drukke dag met mijn meisje.

Quick and easypeasylemonsqueezyyyy

Ik ben ontzettend laks in mezelf onderhouden sinds Jessy er is dus ik hou van snelle producten. De Lumispa heeft een programma van 2 minuten en geeft ook nog eens automatisch aan na 30 seconden dat je over moet gaan op een ander gebied in je gezicht. Nadat je het programma hebt doorlopen stopt het apparaat er vanzelf mee. Omdat het waterbestendig is gebruik ik het apparaat ook als ik onder de douche sta. Ook heel handig is dat het apparaat je laat weten wanneer je het verkeerd gebruikt. Hij begint met trillen als je te hard drukt of te veel heen en weer gaat over je gezicht. Zo voorkom je dat je je huid beschadigt. Oja… Ook handig. De batterij gaat ongeveer 10 dagen mee en is super snel weer opgeladen.

Het is voor ieder huidtype goed te gebruiken

Doordat je kan kiezen uit 5 verschillende cleansers zit er ongetwijfeld de juiste cleanser tussen voor jouw huid. Ik heb de cleanser voor de acné gevoelige huid en merkte na 1 maand al duidelijk verschil. Ik gebruik enkel de Lumispa en de cleanser en gebruik dus verder geen andere producten. Je kan daarna natuurlijk ook een crème etc opsmeren om je huid te hydrateren. Deze kan je ook bestellen van het merk Nuskin en raad ik je ook aan. Ikzelf vind het belangrijk dat je een bepaalde productlijn van hetzelfde merk gaat gebruiken omdat deze op elkaar afgestemd zijn.

Waar voor je geld

Ik geloofde eerst niet echt in borstels en andere gezichtsapparaten maar de Lumispa vind ik echt een top product. Het is even een investering maar je hebt er ontzettend lang plezier van. De borstel zelf is makkelijk eraf te halen en hoef je maar om de 3 à 4 maanden te vervangen. Als ik de kosten vergelijk van de dermatoloog (eigen risico verzekering) of de aanschaf van de Lumispa heb ik spijt dat ik hier niet eerder voor heb gekozen.

Al met al ben ik ontzettend tevreden en kan ik ook echt niet meer zonder.

Wil je meer weten over de Lumispa of wil je er 1 bestellen dan kan je klikken op onderstaande links. Je kan direct op de knop klikken voor de webshop maar ik adviseer om de instagram van Nadeche te volgen omdat er regelmatig kortingen voorbij komen en je daar al je vragen kan stellen. Ben je toch aan het twijfelen over de aanschaf onthoud dan;; Your not a shopaholic, you’re helping the economy

Buy now and thank me later,

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s