5 momenten waarop ik het meeste van mijn kind houd

Natuurlijk hou ik altijd van haar met heel mijn hart. Maar als ouder zijnde heb je van die momentjes dat je denkt “aaaaaah ik wil je wangen fijnknijpen want ik hou zooooveeeel van jou!”. Op deze 5 momenten heb ik dat fijnknijpmomentje:

  1. Wanneer ze slaapt

Ja maar echt… Slapende baby’s zijn het schattigste everrr. Niet omdat ze dan zo rustig zijn en niet jengelen, aandacht vragen of wat dan ook maar omdat ze zo’n schattig toetje hebben. Jessy heeft een tut en wanneer die tut uit haar mond valt dan sabbelt ze op haar onderlip verder en zodra ik dat zie smelt ik echt en wil ik haar vasthouden, knuffelen en never nooit meer loslaten.

2. Wanneer ik haar ophaal na mijn werk

Ik werk dus 3,5 dag in de week en mijn moederhart vind dat 3,5 dag teveel. Wanneer ik binnenstap bij mijn zus of tante is ze vaak druk bezig met spelen. Maar haar reactie wanneer ze mijn stem hoort is echt onbetaalbaar! Ze is gewoon net zo blij om mij te zien als ik haar en geloof me… Niet veel mensen in mijn leven zijn blij me te zien haha.

3. Wanneer je beseft dat je een kopieermachine bent

Er zijn van die momenten dat je naar je kindje kijkt en denkt Daammnn girl wat lijk je op me. Ik heb dat bijvoorbeeld met Jessy wanneer ik met haar boodschappen ga doen en vreemde mensen hangen voor haar gezicht een beetje leuk te doen. Jessy is daar dus niet van gecharmeerd en trekt letterlijk 1 wenkbrauw omhoog net als ik. Ik lig dan helemaal in een deuk terwijl mensen tegen me zeggen “nou die is lekker vriendelijk”. Natuurlijk kan ik het dan niet laten om te laten zien dat ze het niet van een vreemde heeft ofwel, Jessy en ik, 1 team, 1 taak. Soms wanneer ik haar wil aankleden is ze zo verschrikkelijk druk dat ze het me onmogelijk maak om het snel te doen. Ik probeer dan streng te zeggen dat ze rustig moet doen (niet dat het helpt) maar op zulke momenten baal ik een beetje dat ze zoveel op me lijkt want ik weet dan niet of ik trots moet zijn of me zorgen moet maken over de toekomst haha.

4. Stoere meid net als mama

Kleinzerig ben ik niet en mijn dochter gelukkig ook niet. Wanneer ze haar enting krijgt laat ze niks merken en zet ze haar zerofucksface op naar de arts. Op dat moment ben ik zo ontzettend trots op haar dat ze niet huilt en knuffel ik haar helemaal fijn als we weer uit het kantoor lopen. Of wanneer ze met haar rammelaar voor de zoveelste keer op haar hoofd slaat, ze geeft geen kik. Proud mommah over here!

5. Als ik naar haar kijk als ze druk aan het spelen is

Soms ligt ze lekker in de box te chillen en zit ik rustig op de bank. Wanneer ik door de spijlen kijk en haar lekker zie spelen vult mijn hart zich met liefde (als er überhaupt nog wat bij kon). Ze is dan zo lekker bezig met dingen ontdekken en ik kan daar echt uren naar kijken. Maarja, madam is ook snel verveeld dus die houd dat nog geen uur vol alleen spelen in de box.

Er zijn nog zoveel momentjes dat ik denk KIND wat hou ik toch veel van je maar dit is mijn top 5.

Op welke momenten hou jij het meeste van je kind?

Veel liefs,

Kyra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s